agmar.jpg

Agmar Butcher
kinder- en jeugdtherapeut

 

 

 

 

Achter praktijk Kei-JIJ staat Agmar Butcher, geboren in Amsterdam op 14 april 1978.

Na mijn opleiding sociaal pedagogische hulpverlening heb ik meer dan 17 jaar werkervaring opgedaan in diverse academische ziekenhuizen. Zo heb ik gewerkt op de Kinder-IC en kinderoncologie, waar ik nog deels werkzaam ben. In deze functie ondersteun ik kinderen en hun ouders gedurende het ziekteproces. Mijn passie is om kinderen, jongeren en hun gezinnen te steunen en te begeleiden in een onzekere en roerige tijd, die pijnlijk en moeilijk kan zijn.

Deze passie heeft mij aangezet tot het nog gerichter inzetten van mijn levens- en praktijkervaring, in combinatie met mijn opleidingen, bij de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. Ik heb de basisopleiding tot rouw- en verliesconsulent voor kinderen en jongeren, alsmede de therapeutische vervolgopleiding Werken met Gestolde Rouw, gevolgd bij opleidingsinstituut Land van Rouw, onder leiding van Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten. Daarnaast heb ik in de loop der jaren de opleiding tot orthopedagoog gevolgd en de opleidingen tot speltherapeut, stervensbegeleider en kindercoach afgerond. Het is naar mijn mening onmogelijk om goed werk te bieden zonder de steun en reflectie van collega´s. Daarom heb ik regelmatig overleg en ondersteuning in de vorm van intervisie, werkbegeleiding en trajecten van supervisie. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om mijn vak en expertise bij te houden met jaarlijkse bij- en nascholingen of een verdiepende cursus of opleiding.

Het geschreven woord kan mooi zijn, mijn ervaring leert mij echter dat persoonlijk contact en een persoonlijke kennismaking niet te overtreffen zijn. Het zijn belangrijke eerste stappen in het opbouwen van vertrouwen en de relatie. Daarom wil ik je van harte uitnodigen om een keer, geheel vrijblijvend, persoonlijk kennis te maken. Dit kan ook telefonisch. Voor mijn contactgegevens klik hier.